U Merdiven Modelleri

img

Birden fazla katlı olan iç ve dış yapılarda katlar arasındaki geçişleri sağlayan basamaklar dizisine merdiven denir. Merdivenler kullanım alanları, kullanılan malzemeler ve şekline göre merdiven çeşitleri bulunmaktadır. U merdiven modelleri de bunlardan biridir.

Yapının ambiansına göre farklı malzemelerin kullanıldğı merdiven, basamak ve korkuluk olmak üzere iki unsurdan oluşur. Diğer merdiven modelleriinde de olduğu gibi U Merdiven kolları arasında güvenlik ve rahatlık sağlamak için sahanlıklar önemlidir. Sahanlık türleri ara sağanlık, köşe sahanlığı, tam sağanlık ve kat sahanlığıdır. Merdivenlerin açık olan kenarları korkuluklarla mutlaka desteklenmeli ve korunmalıdır. Merdiven kenarlarında korkuluk olmasa bile küpeşte olmak zorundadır. Classic Merdiven'de, U Merdiven modelleri ekonomik olmakla beraber oldukça kaliteli malzemelerden usta işçiler tarafından yapılmaktadır. U Merdivenlerde malzeme olarak çoğunlukla ahşap tercih edilir.


Düz merdivenlerde basamak ölçüleri aynıdır, fakat U dönüşlü merdivenlerde bazı noktalarda genişleme ve daralmalar mevcuttur. Bu nedenle U merdiveni yapılırken hesaplamalar düzgün bir şekilde olmalı ki, ergonomi açısından problem oluşturmasın.

U Merdiven fiyatları Classic Merdiven'de bütçenize göre ayarlanabilmekte ve makul fiyatlar ile evinize konumlandırılmaktadır. Classic Merdiven, yapacağı U Merdiven modelleri için tasarım aşamasını müşterileri ile birlikte büyük bir özveri dahilinde yapmaktadır. Yaratıcı tasarımlara sahip olan firma birinci sınıf malzeme ve kaliteli işçilik ile U merdiven, ahşap merdiven, dubleks merdiven, merdiven kaplama, korkuluk, küpeşte, L merdiven, yuvarlak merdiven daha birçok merdiven modelleri ile yaşam alanlarınıza emniyetli, şık tasarımların olduğu merdivenler konumlandrmaktadır.


Merdivenler düz kollu, L dönüşlü, U dönüşlü ve tam dönüşlü , U merdiven olabilmektedir. Yapacağınız merdiven modeli ne olursa olsun evinizin genel yapısına uyumlu olmalıdır.