Döner Merdiven Fiyatları

img

Farklı malzemelerle üretilen merdivenler bu kullanılan malzeme dışında kullanım yeri ve amacına göre çeşitlilik göstermektedir. Döner Merdiven, merdiven çeşitlerinden biridir. Döner merdiven fiyatları kullanılan malzeme, merdiven basamak sayısı, korkuluk ve küpeşte gibi durumlara göre değişir. Classic Merdiven, yaşam alanlarınıza zengin tasarımların olduğu merdivenleri ekonomik bütçeler doğrultusunda sunmaktadır.


Günümüzde merdivenlerin ihtiyaç doğrultusundan daha çok estetik ve görünüşüne önem verilmektedir. Çünkü merdivenler görüntü olarak büyük bir yapıdadır. Döner merdivenler diğer merdivenlere oranla daha şık tasarımlara sahiptir. Döner basamak tasarımından ötürü döner merdiven olarak bilinen ürünlerin farklı tasarım ve modellerini Classic Merdiven, yenilikçi bir dekorasyon anlayışı ile sizlerin hizmetine sunmaktadır. Classik Merdiven'in farklı model seçenekleriyle dizayn ettiği döner merdivenler uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz garantili ve kaliteli malzemelerden imal edilmektedir.


Döner Merdiven Çizimi

Döner merdiven çizimi nasıl yapılır ?

Döner merdivenlerin montajının yapılabilmesi için daire ya da kare şeklinde merdiven boşluğu olması gerekmektedir. Merdiven planları 1/50 ya da 1/100 ölçekli çizilir. Merdivenlerin korkuluk yükseklikleri en az 90 cm olur. Merdiven planının çizilebilmesi için merdive dengelendirilmelerinin bilinmesi gerekir.

-Çeyrek Döner Merdivenlerin dengelendirilmesi iki çeşittir.

  1. Yardımcı doğru metodu ile çeyrek döner merdiven dengelendirilmesi

  2. Çeyrek Döner Merdiveninin yaprak metodu ile dengelendirilmesi


-Yarım Döner Merdivenlerin Dengelendirilmesi iki çeşittir.

  1. Yatay yardımcı doğru ile

  2. Eğik yardımcı doğru ile

Tam döner, elips, çeyrek döner ve yarım döner olmayan merdivenler ise ölçekli talp edilen kağıt üzerine çizilir.

Döner merdiven modelleri ve döner merdiven fiyatları için bizimle ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.