Tahta Merdiven Modelleri

img

Ağaçların gövde ve dallarından oluşan tahta maddesi doğallığı, dayanıklılığı ve kullanım rahatlılığı ile modern bir görünümle yaşam alanlarımızda merdiven yapımında tercih edilerek, tahta merdiven modelleri çeşitleri ile yerini alıyor.

 

Tahta merdiven bir çok alanda farklı modellerle modern bir görüntü kazandırılarak tercih edilmektedir. Tahta merdiven, çoğunlukla villalarda, tatil köylerinde, cafelerde doğal ve otantik görüntüsü ile kullanılmaktadır. Ağacın türüne rengine göre ya da günümüz de kullanılan ekipman- malzeme ile tahtaya farklı renkler verilerek bulunduğu ortama uygunluğu ile bir çok modelde tahta merdiven imal etmektedir. Kalite ve konforu yaşam alanlarınıza taşıyan Classic Merdiven, usta işçileri ile imal ettikleri tahta merdiven modelleri de farklı tasarımlar yaratarak müşterilerine hizmet vermektedir. Tahta merdiven doğal görüntüsünün dışında temizdir, kolay kir tutmaz, kullanımı ile oldukça ekonomiktir. Tahta merdiven farklı tasarımlar ile sadece evlerde değil istediğiniz her mekana uyum sağlayabilmektedir. Tahta merdiven farklı desenlerde ve açık renk ya da koyu renk olarak farklı renklerde olabilir. Renk ve modellerinin yanı sıra kalın tahta merdivenler ve ince tahta merdiven olarak da çeşitlendirebiliriz. İster iç mekan da ister dış mekanda kullandığımız tahta merdiven zamanla yeniliğini kaybeder. Bunun için bakım ve temizliğini ihmal etmemekle birlikte isterseniz değişen ev dekorasyonunuza uygun boyayabilirsiniz. Eskiyen tahta merdiven modelleri için bir diğer çözümse vernikleme işlemidir. Bu işlem tahta merdiven için sadece yeni bir görünüm sağlamaz aynı zamanda kullanım ömrünü uzatır.

Classik Merdiven, diğer merdiven modellerinde olduğu gibi tahta merdivende de usta işçilileri ve birinci sınıf malzemeleri ile yaşam alanlarınıza tarklı tasarımlarla hizmet vermektedir.