Ev İçi Merdiven Model

img

   İç mekanlarda kullanılan merdivenler evin mimarisinde önemli bir yer teşkil etmektedir.çoğu zaman gerekli şekilde dekore edilmezler ve kullanım açısından rahatlık sağlamak yerine atıl bir durumda kalırlar. merdiven altlarında kalan boşluklar tamamen kapatılarak kullanışsız görülse de çoğu ev dekorasyonununda kiler olarak değerlendirilir. iste sizlerde ahsabın narın dokusuyla buluşmuş kullanışlı merdiven modellerini bu blogumuzun altında inceleyebilirsiniz.

  Farklı renk ve tasarımlarda kullanabileceğiniz bu merdiven altını kiler alanı olarak kullanmak depolama açısından oldukça yer avantajı sağlayacaktır. ambalajlı paketli ürünleri buraya yerleştirebilir fazladan aldığınız bakliyatları burada tutarak hem nemden hem de ısıktan uzakta muhafaza edebilirsiniz.

  Eğer merdiven altlarında boşluğunuzu kiler alarak değerlendirmek yerine bunun gibi kullanım alanına katabilirsiniz. iskelet görünümlü bu merdivenler sayesinde alanı dar göstermeyecek ve evin içindeki gün ışığını kesmeyecektir. ahsap merdivenlerin kullanımı uzun ömürlü olduğundan ve üzerine uygulanan cilanın kaliteli cila olmasından dolayı su geçirmez özelliğe sahiptir. hem eşya gibi bakım isteyen ahşabın bakımlarının ihmal edilememesi durumunda evladiyelik bir merdivene sahip olabilirsiniz.

  Bu ve bunun gibi bir çok model ve tasarımdaki merdivenlerimizi incelemek ürün hakkında bilgi almak için telefon numaramızı tuşlayabilir. evinize uygun ölçülerde özel olarak tasarlanan merdivenlere sahip olabilirsiniz. bizlere hemen şimdi  ulaşıp sorularınızı yetkili çalışanlarımıza sorabilirsiniz.