Döner Merdivenler

img

  Birbirinden farklı yükseklikte bulunan  iki yüzeyi eğimli, ya da dik basamaklar yardımıyla birbirine bağlayan mimari yapıya merdiven denir. düşey bir eksen çevresinde tutturulmuş, dönerel yükselen basamaklardan olusan merdivene ise döner merdiven  (spiral merdiven)denir.

  Tasarımınızı ve korkuluk görüntüsüne sizin karar verebileceginiz her ölçüye göre uygulanabilen ahsap döner merdivenlerimiz klasik ya da modern olabilir. basamak sayısı en az 13 olabilir ve döner merdiven basamaklarımız 17 santimetre ve ya 22 santimetre arası, basamak kalınlıgı 3 santimetre ve ya 2,5 santimetredir.

  Merkezdeki boru etrafında dönen, çelik taşıyıcılar ile sağlamlaştirilan ahsap döner merdivenlerin tüm basamaklar döner olup son basamak ise  düz basamak olarak dizayn edilip inip ve çıkışlarda kolaylığı sağlamak amaclanmıştır. önemli olanın kullanış olmasına rağmen dış görünüşe de oldukça önem verilmektedir. çelik kullanılan aksamlar paslanmaz olup tercihen ahşap da kullanılabilir.döner merdivenlerin montajının yapılabilmesi için merdiven boşluğu daire veya kare seklinde ve üstünün tamamen açık olması gerekmektedir.

  Ahşap merdivenlerimize ve modellerimize ulaşmak için hemen bizi arayın!