Omurgalı Merdiven Modelleri

img

Kaliteden ödün vermeden estetik ve konforlu merdivenler tasarlayan Classic Merdiven, Omurgalı merdiven modelleri ile yaşam alanlarınıza giriyor. Classic Merdiven, 37 yılın kattığı tecrübe ile merdiven ve ahşap merdiven modelleri üretiminin yanısıra Omurgalı Merdiven, L Dönüşlü Merdiven, Beton Üzeri Merdiven, U Dönüşlü Merdiven, Döner Merdiven, Özel tasarım Merdiven, G Merdiven, Düz Merdiven, Fıçı Merdiven, Çelik Merdiven ve Merdiven Kaplama çalışmaları ile uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz farklı tasarımlarda merdiven imal etmektedir.


Merdivenler, kullanım yerlerine ve malzemelerine göre çeşitlilik gösterir ve farklı tasarımlarla birçok merdiven modelleri vardır. Omurgalı merdiven bunlardan biridir. Çoğunlukla alışveriş merkezlerinde, lüks konutlarda, kamusal yaplarda kullanılır. Omurgalı merdiven imalatı diğer merdivenlere göre daha zordur. Classic Merdiven, teknik ekibi ve son teknoloji makineleri ile beklentilerinizi eksiksiz bir şekilde karşılamaktadır. Mimari özellikler nedeni ile omurgalı merdivenler özel olarak imal edilmektedir. Omurgalı merdiven modelleri, merdivenlerde ki sağlamlığı ve tasarımı görmek için Classic Merdiveni ziyaret edebilirsiniz.

Omurgalı merdiven modelleri iki çeşittir.

  1. Çoğunlukla tercih edilen bu modelde bir kat merdivenin taşıyıcısı tekparça ve zeminden basamak altında destek olmadan imal edilir. Bu omurgalı merdiven modelinde üretim daha detaylı bir bilgi ve ve işçilik gerektirir. Ancak bu merdiven modeli çok sağlam ve estetiktir.

  2. Bu omurgalı merdiven modeli ise omurgasının daha maliyetli olduğu bir modeldir. Her basamaklar birbirine geçer ve döner hareketlidir. Bu nedenle kullanımda sarsıntılıdır. Buna çözüm için basamak altından destek konulmakta. Ancak sağlıklı bir çözüm olmamaktadır. Görünümü ise daha zikzaklı, karmaşık ve basittir.


Özellikle iç mekanlarda kullanılan tek parça yekpare, üretiminde bütün dönüş ve kavislerde dönme özelliklerine sahip olan sağlam ve sarsıntısızdır. Bu nedenle ses yapmayan basamak altından zemine ve yan duvardan da destek almadan yapılabilen ayrıca oldukça şık ve estetik bir görünüme sahip merdiven modelidir.

 

Geçmişten günümüze kadar geçen zamanda omurgalı merdiven modelleri yapım teknikleri sürekli olarak gelişmektedir. Firmamız gelişen bu yenilikleri takip ederek 1. kalite malzeme ve usta işçilik ile çalışmaktadır. Omurgalı merdiven modelleri için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.