Korkuluk Modelleri

img

Classic Merdiven olarak farklı tasarımların olduğu korkuluk modelleri konforlu ve dayanıklı olarak merdivenlerinize konumlandırmaktayız. İnsanların merdiven üzerinde hareket ederken emniyetini sağlayan korkulukların günümüzde artık estetikliği de önemsenmektedir.

 

Çok katlı yapılarda kullanılan merdivenler, ihtiyaç dışında günümüzde artık konfor amaçlı farklı tasarımlar ile yerini almaktadır. Merdivenler üzerinde inip çıkarken yada yük taşırken merdivenin dayanıklılığı kadar merdivenin korkuluk kısmı da önemlidir. Korkuluk olmayan merdiven özellikle çocuklar ve yaşlılar için büyük bir tehlike arz eder. Hele ki basamak sayısı fazla ise. Basamak sayısı az olan merdivenlerde kullanım sıklığına göre bazen korkuluk modelleri olmadığını görebiliyoruz. Çünkü korkuluklarda da merdivenler gibi ihtiyaç dışında aynı zamanda estetik bir görüntü aranmaktadır. Hoş bir görüye sahip olan korkuluklar, en önemlisi emniyeti sağlamak amacı ile çok katlı yapıların iç mekanlarında ve dış mekanlarında kullanılır. Tıpkı merdivenler gibi kullanılan malzeme ve tasarıma göre bir çok korkuluk çeşidi vardır.


Firmamız, diğer imalatlarında da olduğu gibi birinci sınıf kaliteli malzeme ve usta işçilik ile merdiven modellerinize ve evinizin bütününe göre farklı tasarımlarla korkuluk modelleri parçaları üretir ve montajını yapar. Sağlık kuruluşları, eğitim merkezleri gibi iç yapılarda korkuluklar son derece önemlidir. Merdivenler dışında korkuluklar balkon, teras, pencere gibi tehlike arz eden birçok yerde kazalara karşı kullanılır. Korkuluklar ahşap, metal, betonarme, alümünyum, pvc, kristal, cam, krom malzemeleden yapılırlar. Korkuluklar zeminden en az 90 cm uzunluğunda yapılır. Korkuluk yapılırken ortamın kullanım amacına ve görüntü estetikliğine göre malzeme seçilir.


Classic Merdiven, profesyonel ekip, kaliteli malzeme, zamanında teslimat esasları ile hizmet vermektedir. Korkuluk modelleri yapımı ve fiyat bilgisi ile ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.