Ev İçi Ahşap Merdiven Modelleri

img

Günümüzde kullanım amacı, ihtiyaç hali dışında ev içi ahşap merdiven modelleri dekorasyon amaçlı olarak ev tasarımının bir parçası olmaya başladı. Merdivenler bir mekana farklı tasarımlar yansıttığı gibi iç mekanlar içinde oldukça önemli bir yapı elemanıdır.

 

Evinize yaptıracağınız merdiven için ilk önceliğiniz güvenlik olmalıdır. Merdiveni yaptıracağınız alanın büyüklüğünü de hesapladıktan sonra bu seçim kişisel zevklerinize ve evin bütünü ile uyumuna kalacaktır. Ev içi mekanlarda çoğunlukla sarmal, düz ve aralıklı merdivenler tercih edilmektedir. Ancak çocuklu bir aileyseniz merdiven korkuluklarını ihmal etmemeniz gerekir. Bu nedenle aralıklı merdiven sizin için uygun olmayacaktır. Günümüzde birçok dubleks ev içi ahşap merdiven modelleri bulunmaktadır. Herhangi bir kıvrıma ya da detaya sahip olmayan düz merdivenler çoğu dubleks ev sahipleri için bir tercih. Bunu takip eden merdiven modeli ise sarmal merdiven modelidir. Bu merdiven özellikle eşya taşımak için oldukça idealdir. Diğer bir merdiven modeli ise ahşap merdivenlerdir. Ahşap merdivenler hem klasik hemde modern mimariye uyum sağlar. Hafif, hijyenik ve sağlamlık açısından sık tercih edilen modeller arasındadır. Firmamız mevcut merdiveninize de ahşap kaplayabilmektedir. Ev içi merdivenler genellikle holde yani göz önünde olurlar. İhtişamlı gösterişe sahip bir ev içi ahşap merdiven modeli seçimi bütün yapıyı güzel gösterebileceği gibi yanlış seçim yapılan merdiven modeli de bütün yapıyı kusurlu gösterebilir. Çocuk ya da hayvan sahibiyseniz merdivenlerin döşemesini halı ile kaplatabilirsiniz. Ortamdaki diğer renk ve dokuya uyumlu olarak kaplatacağınız halı estetik bir görünüm sağlayacaktır. Dayanıklı ve korunaklı merdiven korkulukları güven ihtiyacını karşılarken basamakların rahat ve geniş olması olası kazaların tedbiri için önemlidir.

Ev içi ahşap merdivenler, alanın büyüklüğüne, kullanıllan malzemenin yapısına, müşterinin isteyeceği tarza, korkuluk, küpeşte malzemesine göre her ev için farklı bir proje söz konusudur. Bu nedenle ev içi ahşap merdiven modelleri ve fiyatları değişiklik gösterir. merdiven modellerimize web sitemizden bakabilir, dilerseniz 0216 472 0232  -  0533 650 6413 iletişim numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.