Ev İçi Dubleks Merdiven Modelleri

img

Farklı zevklere hitap eden ve çeşitli tarzları yansıtan ev içi dubleks merdiven modelleri özellikle ev tasarımının bir parçası olarak yerini almaktadır. Kullanılan malzemeye ve kullanım alanına göre dubleks merdiven modelleri bulunmaktadır. Classic Merdiven; ev içi dubleks merdivenlerle birlikte L Dönüşlü Merdiven, Beton Üzeri Merdiven, U Dönüşlü Merdiven, Döner Merdiven, Özel tasarım Merdiven, G Merdiven, Düz Merdiven, Fıçı Merdiven, Çelik Merdiven ve Merdiven Kaplama çalışmaları ile estetik ve uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz garantili merdivenler imal etmektedir. Firmamız ürünlerin montajı için ihtiyaç duyulan kesim ve biçimlendirme işlemlerini yaptıktan sonra yine uygulama alanının ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak şekilde müşterilerimize teslim etmektedir.


Dubleks dairelerde kullanılan dubleks merdiven, kullanılan ana metaryale ve döner şekillerine göre isimlendirilir. Merdivenler, uzun yıllar boyunca sadece birbirinden farklı iki yüzeye basamaklar yardımı ile erişimimizi sağlamıştır. Ancak günümüzde yeni işlevler, spesifik gereksinimler, estetik gelişmeler merdivenlerin biçimlerini etkilemeye başlamış ve merdiven formları da değişmiştir. Dubleks merdivenler, çoğunlukla evin antre kısmında görünen yerinde olur. Bu sebeple de evin estetiğine önemli oranda katkısı vardır. Kullanılan malzemeye ve kullanım alanına göre ev içi dubleks merdiven modelleri ahşap, beton, cam, mermer malzemelerinden yapılan merdivenlerin yanısıra birden fazla malzemenin kullanıldığı merdivenlerde farklı tasarımlarıyla göz doldurmakta. Örnegin dublekslerde en çok tercih edilen modellerden biri olan dubleks ahşap döner merdivenler ya da merdiven yapımında farklı iki malzemenin kullanıldığı sac yanaklı dubleks ahşap merdiven.

Dubleks Merdiveniniz İçin Model Belirlerken Neye Dikkat Etmelisiniz ?

-Dubleks dairenizin büyüklüğü,

-Evin iç mimari yapısı,

-Döşenen dekorasyon tarzı, konutun şekli önemlidir Web sitemizdeki ev içi dubleks merdiven modelleri size fikir verecektir.

Seçeceğiniz modelin evinizi ferah ve geniş gösterebileceğini unutmayın. Leke bırakmayan, silinebilir özelliğinin yanısıra daha da önemlisi merdiven basamaklarının güvenirliliği ve emniyetidir. Classic Merdiven olarak, farklı zevk ve çeşitli tarzlar yansıtmanın dışında sizin ve çocuğunuzun güvenliğini önemsiyoruz. Eviniz için ideal olan merdiveni işin uzmanından fikir alarak yapmanız bir çok açıdan size fayda sağlayacaktır. Yaptığımız işlerin referansı ile bu kararı beraber verebiliriz. Kaliteden ödün vermeden estetik, şık, bütçenize uygun ev içi dubleks merdiven modelleri ve fiyatları için bizimle iletişime geçebilirisiniz.