Döner Ahşap Merdiven Modelleri

img

Merdiven çeşitleri arasında sık tercih edilen modellerden biri de ahşap döner merdivenlerdir. Ahşap döner merdivenler şeklinden dolayı bu ismi almıştır. Diğer merdivenlerde de olduğu gibi kullanılan malzeme, merdiven basamak sayısı, korkuluk gibi kullanılan malzemeler merdiven fiyatını değiştirir. Döner ahşap merdiven modelleri fiyatları da bu doğrultuda değişiklilik gösterir.


Ahşap döner merdiven merkezdeki bir boru etrafında dönen çelik taşıyıcılar ve üzerine konumlandırılan basamaklardan oluşmaktadır. Ahşap döner merdiven fiyatları modellerinin tasarımında kullanılan malzeme veya şekillerine göre farklılık gösterir. Classic merdiven, konforlu ve dayanıklı ahşap döner merdivenler imal etmektedir. Döner merdiven modelleri mevcut sistemi ile yer açısından tasarruf sağlamakla birlikte mekanlarınıza şık bir görünüm katar. Mekanın uygunluğuna göre döner merdiven basamak genişliği belirlenmektedir. Döner ahşap merdiven modelleri fiyatları Classic Merdiven'le bütçenize uygun olarak ayarlanabilmektedir.

Uzun yıllar güvenle kullanacağınız döner merdivenler, Classic Merdiven garantisi ile imal edilmektedir. Kaliteli malzeme ve işçilikle çalışan firma diğer merdiven modellerinde olduğu gibi döner merdiven modellerinde de dayanıklılığı esas alarak merdiven sektöründe hizmet etmektedir. Ayrıca ahşap döner merdiven fiyatları Tam döner, elips, çeyrek döner ve yarım döner olmayan merdiven tercihinize bağlı olarakta değişiklik göstermektedir.

Merdiven çeşitlerinden biri olan ahşap döner merdivenler, kullanıldıkları malzeme ve tasarım şekillerine göre kendi içinde çeşitlere ayrılabilir. Örneğin; Alüminyum korkuluklu ahşap döner merdiven veya dubleks ahşap döner merdiven gibi... Dubleks daireler, asma katı bulunan iş yerlerinde döner ahşap merdiven modelleri tercih edilebilir. 

Döner ahşap merdiven modelleri için web sitemizi ziyaret edebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.