Çatı Merdivenleri

img

  Çatı merdiveni iki farklı malzemeden imal edilmektedir. ahşap çatı merdiveni ve metal çatı merdiveni olarak satışa sunulmaktadır. çatıya çıkmakta güçlük çekiyorsanız ve ya merdiven taşımaktan yorulduysanız çoğu kişi gibi merdivenin görüntü bozukluğu yarattığını düşünüyorsanız çatı merdiveninin kullanış açısından rahatlığı ve görüntü açısından çok estetik ve şık bir görüntüye sahip olması sizin de hoşunuza gidecektir.

  1. sınıf kullanılan malzemelerle üretilmiştir ve kullanımı çok basittir.montajı yaklaşık olarak yarım saat ile bir saat arasında değişmektedir. ilk olarak çatı merdiveninin monte edileceği alana çatı merdiveninin kasasını dublex vidalarla sabitledikten sonra kalan boşluklara epoksi köpük sıkıp 5 dk bekletip kasaya merdiven mekanizması yerleştirilir. merdiven basamaklarının olduğu çelik yayları mekanizmaya geçirdikten sonra kullanıma hazır hale gelmektedir.

  Çatı merdiveni tavana montaj edildiğinden dolayı kapak kapatıldığı zaman merdiven tavan arasında kalmaktadır. bu özelliği de alandan tasarruf sağlamaya yaramaktadır. çatı merdiveni üzerindeki kilide kutu içerisindeki aparat ile çevrildiğinde çatı merdiveni kapağı aşağı yukarı inip çıkmaktadır. çatı merdiveni üzerinde bulunan yaylar sayesinde kapağı elinizle aşağı doğru indirip, makaslı sistemi sayesinde basitçe yere doğru açabilirsiniz.