Ahşap Merdiven Kaplama

img

Şık ve dayanıklı merdiven döşemeleri ile yaşam alanlarınızda bulunan merdivenlere göz alıcı desenlerle hijyenik, kaliteli, yanmaz, kir tutmaz, aşınmaz ahşap merdiven kaplama işlemi uygulayabilirsiniz. Merdiven kaplama merdivenlerde kullanım ömrünü uzatmakla birlikte, çocuklar için kaza riskini azaltmakta ve birçok konuda kolaylık sağlamaktadır.


İnşaat uygulamaları ile alınan evlerde merdivenler betonarme teslim edilebilir. Betonarme yapıya sahip olan merdivenler, merdiven kaplama işlemi ile hem daha güvenilir hem de gösterişli bir hal alırlar. Classic Merdiven, merdiven kaplama işlemi olarak gelen talep üzerine çoğunlukla ahşap işleme ile merdiven kaplama işlemi yapmaktadır. Firmamız ahşap merdiven kaplama işleminde birçok farklı ağaç çeşidi kullanarak yaratıcı fikirler ile farklı tasarımlar sunmaktadır. Ahşap merdiven kaplama uygulaması yapılırken betonarme yapıdaki merdivenin tüm ölçülerine dikkat edilmesi gerekir. Bu kapsamda Classic Merdiven, keşif çalışmalarını gerçekleştirdikten sonra basamakların sayısı, basamak ölçüleri, süpürgelikler, korkuluk ve küpeşte ölçülerini alarak tercih etmiş olduğunuz ağaç türüne parçalar hazırlar ve sonra alanında uzman işçileri ile merdiven kaplama uygulamasını gerçekleştirir.


Kullanılacak malzemeye göre ahşap merdiven kaplama, gürültü azalmasına kaşı, aşınma direncine karşı, inip çıkarken merdivenlerde kaymaya karşı merdiven güvenliği için ideal bir çözümdür. Çok farklı türlerde ve desenlerde merdiven kaplama malzemeleri bulunmaktadır. Merdiven kaplama fiyatlarına kullanılacak malzemenin seçimi büyük oranda etki eder. Ahşap merdiven kaplama işleminde hem yapıya uyum sağlayacak renklerde ve görünümlerde malzeme seçilmesi hem de basamakların ve korkulukların renklerinin uyumlu olması gerekir.

Ahşap merdiven kaplama modellerimiz için web sitemizi ziyaret edebiilir 0216 472 0232 ve 533 650 6413 iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.