Ahşap Fıçı Merdiven

img

Kaliteyi ve işçiliği ilke edinen Classic Merdiven olarak 37 yılın kattığı tecrübe ile ahşap merdiven ve ahşap merdiven modelleri üretimi yaparak sektörde hizmet vermekteyiz. Merdivenler yapı tipine ve mimari projeye göre çok çeşitli türde inşa edilebilmektedir. Merdiven çeşitlerinden biri olan ahşap fıçı merdiven, firmamız tarafından farklı tasarımlar ile evinizde ustalıkla bir sanat eserine dönüşecektir.

Firmamız müşteri memnuniyetini esas alarak 1982 yılından itibaren yaşam alanlarına farklı tasarımlarla şık ve konforlu ahşap merdivenler sunmaktadır. L Dönüşlü Merdiven, Beton Üzeri Merdiven, U Dönüşlü Merdiven, Döner Merdiven, Özel tasarım Merdiven, G Merdiven, Düz Merdiven, Çelik Merdiven, Merdiven Kaplama, modelleri ile Classic Merdiven, aynı zamanda estetik ve uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz garantili, kaliteli malzemelerden farklı modellerde ahşap fıçı merdiven imal etmektedir.


Seçeceğiniz ahşap fıçı merdiven modelinin evinizi ferah ve geniş gösterebileceğini unutmayın. Leke bırakmayan, silinebilir özelliğinin yanısıra daha da önemlisi merdiven basamaklarının güvenirliliği ve emniyetidir. Classic Merdiven olarak, farklı zevk ve çeşitli tarzlar yansıtmanın dışında sizin ve çocuğunuzun güvenliğini önemsiyoruz. Eviniz için ideal olan merdiveni işin uzmanından fikir alarak yapmanız bir çok açıdan size fayda sağlayacaktır. Yaptığımız işlerin referansı ile bu kararı beraber verebiliriz. Kaliteden ödün vermeden estetik, şık, bütçenize uygun ahşap fıçı merdiven modelleri ve fiyatları için web sitemizi ziyaret edebilir ve 0216 472 0232 - 0533 650 6413 iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.